Mirakelbolaget fortsätter med ytterligare releaser av sin nya systemgeneration Emnis.
Emnis är ett nätinformationssystem som används för att hantera nättillgångar som elnät och sedan tidigare release belysningsnät.

Mirakelbolaget är systemleverantör av nätinformationssystem för belysnings-, el- och fibernät. Det enda verktyget som behövs för att komma åt systemet är en webbläsare vilket innebär att man även kan använda en telefon för detta. Förutom enkelheten i Emnis finns en stor trygghet i systemets versionshantering.

Ytterligare trygghet är projekthanteringen vari man exempelvis kan släppa in externa resurser genom att enkelt lägga till nya användare som bara blir behöriga i det aktuella projektet. Sammantaget passar systemet lika bra för nätägare med ett fåtal stationer som större nät.

Övriga tillgängliga funktioner är bland annat elnätsberäkningar, rapporter, statistik, myndighetsrapporteringar, driftavbrott, aviseringsfunktioner och nyttjande av inmätningsdata. Exempel på tillgängliga integrationer finns mot de vanligaste systemen för kundinformationssystem, SCADA, mätinsamling och  karttjänster.

Enklast att komma igång är att köra Emnis i molnet vilket innebär att det enda man behöver hålla reda på är länken till tjänsten. Allt annat som  backuper och uppgraderingar ingår. Så klart finns det möjligheter att även använda systemet i sin lokala IT-miljö.

Mer information och kontaktuppgifter finns på https://mirakel.nu.