Mirakelbolaget utvecklar nätinformationssystem (NIS) för el-, fiber- och belysningsbranschen. Vi tillhandahåller även system för fjärrvärme och VA. Förutom detta erbjuder vi även våra kunder produktsupport, utbildningar, användarträffar, dokumentationsassistans, hjälp vid myndighetskontakter och mycket, mycket mera…

Vi söker en person som vill vidareutveckla våra produkter men som samtidigt är delaktig i den dagliga kunddialogen i form av olika typer av driftassistanser. Dessa kontakter ger värdefull insikt om de behov och önskemål som finns inom branschen. Precis som för alla andra på företaget förväntar vi oss av dig att du också är resultatinriktad och lagspelare. Körkort är ett måste eftersom resor kan förekomma.

Passande personligheter: produktiv, resultatinriktad, kreativ, lagspelare, kunskapssökande, social, agil, självständig, problemlösande, kunna prioritera, kunna planera och organisera.

Passande kompetenser: Javascript, HTML+CSS och Node.js.

På Mirakelbolaget får du, förutom trevliga arbetskamrater, ett flexibelt arbete med möjlighet att utveckla dina arbetsuppgifter beroende på egna intressen. Företaget uppskattar idéer och ambition. I gengäld erbjuder vi dig intressanta möten och stimulerande projekt.

Ambitionen är att tillsätta tjänsten när rätt tillfälle ges.

CV, personligt brev och frågor skickas till jobb@mirakel.nu.

En mer detaljerad beskrivning av Mirakelbolaget hittar du under www.mirakel.nu/om oss.

Välkommen till oss för nya Mirakel!